Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На території Тернопільщини активізувалися телефонні шахраї

, опубліковано 21 квітня 2021 о 10:39

Головне управління ДПС у Тернопільській області попереджає мешканців краю про те, що в обласному центрі та районах області активізувались телефонні шахраї. Невідомі особи злочинним шляхом намагаються заволодіти грошовими коштами представників бізнесу. Зловмисники телефонують посадовим особам суб’єктів господарювання області з телефонних карток мобільного зв’язку і, представляючись начальником Головного управління ДПС в області Михайлом Яциною, чи його довіреними особами, – вимагають готівкові кошти для залагодження так званих перевірок, надання матеріальної допомоги чи на якісь інші нагальні потреби.

Невстановлені особи телефонують із номерів телефонів: +380956211348 та +380674313770. Як правило, такими діями займаються «телефонні аферисти» та особи, що відбувають терміни ув’язнення.

Тож вкотре нагадуємо, що службові особи Головного управління ДПС у Тернопільській області, його структурних підрозділів жодних вказівок збирати гроші від свого імені чи від імені довірених осіб не давали та давати не можуть.

Наполегливо радимо бути пильними та обачними, не вірити сумнівним пропозиціям та ретельно перевіряти інформацію.

Також звертаємось до небайдужих громадян та суб’єктів підприємницької діяльності Тернопільщини: якщо вам відома будь-яка інформація щодо вищенаведених фактів, направлених на заплямування честі та репутації ГУ ДПС в області, – просимо негайно звертатись до місцевих органів Національної поліції.