Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Діє електронна скринька для інформування про корупційні правопорушення податківцями Тернопільщини

, опубліковано 05 березня 2020 о 15:16

Громадяни, яким стали відомі факти про вчинення працівниками податкової служби Тернопільщини корупційних правопорушень, правопорушень, пов’язаних з корупцією, або інших порушень Закону України від 14.10.2014 №1700 «Про запобігання корупції» можуть повідомити Головне управління ДПС в області, надіславши повідомлення на поштову скриньку сектору з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС в області tr.szk25@tax.gov.ua.

Про корупційні діяння можна ще повідомити через засоби поштового зв’язку за адресою м. Тернопіль, вул. Білецька, 1 або засобами телефонного зв’язку за телефоном 0352-43-46-19, де є змога подати повідомлення безпосередньо працівникам сектору з питань запобігання та виявлення корупції.

Також про факти правопорушень можна повідомити Управління з питань запобігання та виявлення корупції ДПС України на поштову скриньку upzvk@tax.gov.ua чи скриньку антикорупційного сервісу «Пульс» idd@tax.gov.ua/, або зателефонувавши за багатоканальним номером телефону антикорупційного сервісу «Пульс» 0 800 501 007 та обравши на голосовому автовідповідачі напрямок «5» – для фізичних осіб, напрям «7» – для працівників органів ДПС.