Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Бізнесмени Тернопільщини використовують майже 4300 касових апаратів

, опубліковано 31 липня 2020 о 09:33

У першому півріччі цього року на Тернопільщині 2584 суб’єкти господарювання використовували у своїй діяльності 4251 одиницю касової техніки. При цьому 490 юридичних осіб застосовують 1508 реєстраторів розрахункових операцій. Приватні підприємці, а це 2094 особи, використовують 2743 РРО.

Упродовж червня цього року суб’єкти підприємництва зареєстрували 228 одиниць касової техніки.

Нагадаємо, що у зв’язку із пандемією, терміни запровадження програмних РРО були перенесені на 1 серпня 2020 року із 24 квітня. Вже розроблене програмне забезпечення, яке платники можуть тестувати. Безкоштовне програмне рішення «Програмний реєстратор розрахункових операцій (тестова версія)» розміщене за посиланням: Головна>БАНЕР>Програмні РРО>Програмний реєстратор розрахункових операцій. Програмне рішення може використовуватись для реєстрації розрахункових операцій (формування розрахункових документів, фіскальних звітних чеків, їх направлення для фіскалізації на фіскальний сервер, надання фіскального чека покупцеві) та може бути встановлене на будь-якому пристрої, що підтримує операційну систему Windows Vista SP2 і вище або Android 4.1 і вище.

Починаючи з 15 липня, бажаючі могли випробувати безкоштовний продукт та направляти свої зауваження й пропозиції на адресу: prro@tax.gov.ua. Вже з 1 серпня 2020 року програмне забезпечення буде доступне для повноцінного використання на безоплатній основі.